Päivi ja Paavo Lipposen rahaston nuoret lahjakkaat solistit nousevat Musiikkitalon lavalle upeassa gaalakonsertissa!

Paavo Lipposen 80-vuotismerkkipäivän yhteydessä järjestettävän gaalakonsertin tähtinä loistavat koloratuurisopraano Marika Hölttä, sopraanot Olga Heikkilä, Jutta Holmberg, Johanna Isokoski, Laura Juvonen ja Hannakaisa Nyrönen, mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto, baritoni Kristian Lindroos ja Jussi Vänttinen sekä bassot Visa Kohva ja Henri Uusitalo. Kaikki laulajat ja kapellimestari ovat Päivi ja Paavo Lipposen rahaston vuoden solisteja. Konsertissa kuultavaa 55-henkistä Musiikkitalon juhlaorkesteria johtaa kapellimestarilahjakkuus Taavi Oramo. Pianistina loistava Erkki Korhonen.

Musiikillisessa kavalkadissa tuodaan laulun loistoa, kevään kaihoa ja suuria tunteita syksyiseen iltaan. Säveltäjäniminä mm. Mozart, Puccini, Wagner, Korngold, Ravel, Rossini, Merikanto.

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto on vuosien ajan tukenut nuoria laulajia ja järjestänyt konsertteja, oopperaesityksiä ja lastenoopperoita mm. Musiikkitalossa ja Ateneumissa. Rahasto järjestää vuosittain myös konsertit Temppeliaukion kirkossa uudenvuodenpäivänä sekä kesäisin Espoon Urkuyö ja Aaria -festivaalilla.

Aiemmin ostetut liput päivämäärällä 24.4.2021 käyvät konserttiin sellaisenaan.

Ryhmävaraukset Musiikkitalon ryhmämyynnistä p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 11,50 € 11,50 € /

Kahvi ja avec?

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto & Musiikkitalo

Verkkosivut

Alkaen 11,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut