Päivi ja Paavo Lipposen rahaston nuoret lahjakkaat solistit nousevat Musiikkitalon lavalle upeassa gaalakonsertissa!

Paavo Lipposen 80-vuotismerkkipäivän yhteydessä järjestettävän gaalakonsertin tähtinä loistavat sopraanot Laura Juvonen, Jutta Holmberg, Visa Kohva, Hannakaisa Nyrönen ja Olga Heikkilä, mezzosopraano Maiju Vaahtoluoto, tenori Taavi Oramo ja baritonit Jussi Vänttinen ja Sampo Haapaniemi sekä rahaston vuoden 2021 uudet laulajat Henri Uusitalo ja Marika Hölttä. Kaikki taiteilijat ovat Päivi ja Paavo Lipposen rahaston vuoden solisteja. Konsertissa kuultavaa 55-henkistä Musiikkitalon juhlaorkesteria johtaa kapellimestarilahjakkuus Taavi Oramo.

Musiikillisessa kavalkadissa tuodaan laulun loistoa, kevään kaihoa ja suuria tunteita huhtikuiseen iltaan. Säveltäjäniminä mm. Mozart, Puccini, Wagner, Korngold, Ravel, Rossini, Merikanto.

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto on vuosien ajan tukenut nuoria laulajia ja järjestänyt konsertteja, oopperaesityksiä ja lastenoopperoita mm. Musiikkitalossa ja Ateneumissa. Rahasto järjestää vuosittain myös konsertit Temppeliaukion kirkossa uudenvuodenpäivänä sekä kesäisin Espoon Urkuyö ja Aaria -festivaalilla.

Aiemmin ostetut liput päivämäärällä 24.4.2021 käyvät konserttiin sellaisenaan.

Ryhmävaraukset Musiikkitalon ryhmämyynnistä p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 11,50 € 11,50 € /

Kahvi ja avec?

Päivi ja Paavo Lipposen rahasto & Musiikkitalo

Verkkosivut

Alkaen 11,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut