Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

“Pääni sisällä käy jatkuvasti kauhea mekkala. Toisinaan seasta löytyy ihan hauskoja ideoita, jotka sitten napsin talteen ja paketoin biiseiksi.”

Olivera on espoolainen laulaja-lauluntekijä, joka kuvailee itseään elämää ihmetteleväksi tarinankertojaksi. Persoonallisesta äänestään tunnettu artisti on tähän mennessä julkaissut neljä EP:tä, ja tällä hetkellä työn alla on kauan odotettu debyyttialbumi. Olivera toimii täysin omakustanteisesti ilman levy-yhtiötä, ja hänen tuottajanaan toimii kansainvälisesti tunnettu dj-tuottaja Lenno.

Suurelle yleisölle Olivera tuli tutuksi vuonna 2022 hänen osallistuttuaan Uuden Musiikin Kilpailuun. Suora finaalilähetys tavoitti ennätykselliset 1,9 miljoonaa TV-katsojaa. UMK-kappaleestaan ”Thank God I’m an Atheist” artisti kertoo näin: “Kyseessä on urani henkilökohtaisin kappale, jonka teema on kypsynyt mielessäni jo lapsesta saakka. Mitä jos jokin maailman suurista uskonnoista onkin oikeassa ja elämä ei pääty koskaan? En pysty kuvittelemaan mitään niin ahdistavaa kuin ikuinen elämä.”

Laulajan ääntä on kuultu myös maailman suurimpiin DJ‐tuottajiin lukeutuvan Tiëston kappaleella “Affliction”. Olivera on tehnyt kansainvälistä yhteistyötä lukuisten musiikkituottajien kanssa. Yhteensä biisit ovat keränneet yli 40 miljoonaa kuuntelukertaa, ja niistä ovat kirjoittaneet mm. Billboard, Forbes ja Scandipop.

Esiintyjät:
Olivera, laulu

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut