Sibelius-Akatemian NYKY Ensemble jatkaa taiteidenvälistä yhteistyötä yhdessä Liisa Pentti +Co -tanssiryhmän kanssa.

Sibelius-Akatemian opiskelijoista muodostuva NYKY Ensemble esittää musiikkia ja liikettä yhdistävässä projektissa ohjelman generatiivista elektroakustista musiikkia yhdessä vierailevien esiintyjien ja spesialistien kanssa. Esityksen yksityiskohtainen ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Liisa Pentti +Co on helsinkiläinen tanssiryhmä, jonka keskeiset arvot ovat taiteellinen tinkimättömyys ja omaäänisyys. Vuonna 2000 perustetun ryhmän taiteellinen profiili sijoittuu tanssin, esitystaiteen ja nykyteatterin maisemaan ja sen työskentelyä leimaa kokeellisuus ja uusien ilmaisumuotojen etsiminen. Liisa Pentti +Co ja NYKY Ensemble ovat aiemmin toteuttaneet yhdessä esitykset SPACEPARTICLES #10 (2013) sekä The Sinking of the Titanic (2015).

NYKY Ensemble on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nykymusiikkiyhtye, joka toimii foorumina nykymusiikin projekteille ja tarjoaa näkökulmia aikamme musiikin suuntauksiin ja tekniikoihin, kuten esimerkiksi laajennettuihin soittotekniikoihin, live-elektroniikkaan, mikrotonaalisuuteen, minimalismiin tai taiteidenväliseen yhteistyöhön. Yhtyeen kokoonpano riippuu kulloinkin esitettävistä teoksista ja yhtyeen vierailevana ohjaajana on kullakin konserttiperiodilla nykymusiikkiin erikoistunut muusikko tai yhtye. 

Seuraa NYKY Ensemblea Facebookissa
@nykyensemble

Seuraa Liisa Pentti +Co:ta facebookissa
@LiisaPenttiCo.

Seuraa Liisa Pentti +Co:ta instagramissa
@liisapenttico

Esiintyjät

  • NYKY Ensemble, musiikki
  • Liisa Pentti +Co, tanssi

Esitykset

  • To 17.11. klo 19:00
  • Pe 18.11. klo 19:00

Lisätietoja: Janne Kivistö, janne.kivisto@uniarts.fi

Alkaen 6,50 € 18 € / 6,50 €

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Alkaen 18 € / 6,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut