Sydäntä lämmittäviä lauluja ja tarinoita Adama Foune Cissokhon esittämänä

Tapahtuman ajankohta on muuttunut. Alkuperäinen ajankohta oli 04.11.2022. Aiemmin ostetut liput käyvät 13.1. päivälle sellaisenaan.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 3.11. mennessä.

Palautuslomake: https://1u.fi/8tlYV

Kuvaus

Tämä sydäntä lämmittävä ja poikkeuksellinen konsertti keskittyy länsiafrikkalaiseen perinteeseen, lauluihin ja tarinoihin vierailevan opettajan Adama Foune Cissokhon (Senegal) esittämänä.

Mestarikurssiprojektin loppukonsertti on luotu yhdessä Merzi Rajalan (Global Music -ohjelma, Sibelius-Akatemia) kanssa tuoden yhteisluovia transkulttuurisia lähestymistapoja kuoromusiikkiin ja Maarika Aution kanssa, joka toimi oppaana kulttuuri-ilmaisujen, muusikkojen ja tanssikoreografin välillä.

Adama Foune Cissokho

Adama Foune Cissokho syntyi erittäin arvostettuun Jalikundan Cissokhon musiikkisukuun, Dialy Kemon ja Bintou Konten perheeseen. Musiikkisuku on tunnettu ns. paikallisen Mandikan musiikkitraditiosta, jota tämä suku on harjoituttanut ja kehittänyt jopa 1100-luvulta saakka.

Adama itse on erikoistunut laulamiseen tässä perinteisessä musiikkityylissä. Hän on kysytty kansainvälinen artisti, jolla on ollut useita kiertueita Afrikassa, sekä Euroopassa. Hän on myös perehtynyt Jalin musiikkiitraditioon sekä Länsi-Afrikan tarinankerrontaperinteeseen ja pitää näistä myös mestarikursseja.

Esiintyjät

  • Adama Cissokho
  • Merzi Rajala, kuoron valmennus, sovitukset
  • Maarika Autio, koreografia
  • Global Choir ja Sibelius-Akatemian kuoro yhdessä

Säveltäjänimet

  • M. Rajala, improvisaatio, trad.

Lisätietoja: Susanna Brandt, susanna.brandt@uniarts.fi

Alkaen 6,50 € 18 € / 6,50 €

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Alkaen 18 € / 6,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut