Vuonna 2020 perustettu Musti Trio on kollektiivisesti toimiva yhtye, jossa bändin kaikki jäsenet osallistuvat yhtyeen sävellystyöhön omalla panoksellaan. Yhtyeen musiikissa kuuluu sen jäsenten oma, persoonallinen näkemys ja yksilöllinen soundi sekä toisaalta heidän vahva pohja amerikkalaisessa jazz-perinteessä.

Musiikissaan Musti Trio sekoittaa jazz-yhtyeen sointiin niin Latinalaisen Amerikan kuin pohjoismaisten musiikkikulttuurienkin elementtejä luodakseen eteenpäinkatsovaa, ennakkoluulotonta ja tuoretta musiikkia. Trion jäsenet ovat kaikki Sibelius-Akatemian jazz-osaston kasvatteja, ja koulutusohjelman kansainvälisten vierailevien opettajien tuomien oppien lisäksi yhtyeen jäsenet ovat hakeneet musiikkiinsa vaikutteita mm. New Yorkin ja Malmön musiikkipiireistä.

Esiintyjät:
Teemu Mustonen, rummut
Héctor Lepe, kitara
Juuso Rinta, kontrabasso

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin 4.6.–17.8. klo 17 alkaen.

Perjantaista keskiviikkoon esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot: maanantaisin ja tiistaisin on luvassa klassista, keskiviikkoisin poppia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Sunnuntaisin genre vaihtelee.

Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin!

Sateen sattuessa konsertti pidetään sisätiloissa. Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut