Severi Ollisen taiteellinen tasosuoritus

I want your house to be my home

I want your house to be my home on konsertti, joka vie kuulijan Ollisen musiikillisen talon asuntonäyttöön. Ilosta ja hauskanpidosta haikeuteen ja suruun kuljettavat erilaiset musiikkityylien piirteet. Ollisen omista sävellyksistä koostuva konsertti ammentaa musiikillista kieltään niin jazz-, funk-, blues- ja R’n’B -perinteistä. Lavalla kuultava kvintetti tulkitsee tätä fuusiokokonaisuutta rakentaen kokonaisuudesta vahvasti seisovan talon.

Esiintyjät

  • Severi Ollinen, Piano/Koskettimet
  • Roope Kopperi, Koskettimet
  • Markus Laine, Kitara
  • Eero Maijala, Basso
  • Kalle Kontio, Rummut

Lisätiedot: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

Mus!!Kk!A

MUs!!Kk!A on musiikkikasvatuksen, eli tuttavallisemmin MUKAn, opiskelijoiden konserttisarja. Tapahtumassa kuullaan rytmimusiikin eri genrejä pääosin musiikkikasvatuksen opiskelijoista koottujen yhtyeiden esittäminä. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tutustu kaikkiin sarjan konsertteihin täältä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut