Hannu Riskun taiteellinen tasosuoritus

Risku Biznez! Hannu Risku Sextet play Jazz

Jazz – tuo musiikin rajaton rusketus!

Tervetuloa kokemaan uuden yhtyeen Hannu Risku Sextetin ensiesiintyminen. Riskun sävellykset ovat saaneet inspiraationsa legendaarisista jazz-yhtyeistä sekä heidän tulisista rumpaleistaan. Omia versioita kuullaan myös Count Basien ja Brian Bladen helmistä.
Riskulle jazz tarkoittaa maanläheistä vastustamatonta svengiä sekä pilviä hipovaa ilmaisun vapautta ja improvisaatiota. Jos kaipaat elämääsi juurevaa bluesia, hapokasta hard bopia, sulavaa swingiä, New Orleansin katugroovea ja afrofunkia, niin tervetuloa Black Boxiin kokemaan Risku Biznez!

Esiintyjät

Devina Boughton, trumpetti
Pekka Seppänen, saksofonit
Sasha Charkin, pasuuna
Aleksis Liukko, piano
Heikki Laine, kontrabasso
Hannu Risku, rummut

Lisätiedot: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

Mus!!Kk!A

MUs!!Kk!A on musiikkikasvatuksen, eli tuttavallisemmin MUKAn, opiskelijoiden konserttisarja. Tapahtumassa kuullaan rytmimusiikin eri genrejä pääosin musiikkikasvatuksen opiskelijoista koottujen yhtyeiden esittäminä. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tutustu kaikkiin sarjan konsertteihin täältä

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut