Debyyttialbumiaan valmisteleva HANNAH käsittelee kappaleissaan henkilökohtaisia teemoja, joissa nousee esiin elämän sattumanvaraisuus ja siitä selviäminen

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 9.12. klo 17–19.

Tervetuloa hulluun kaupunkiin! Täällä asuu nuorallatanssijoita, ennustajia ja onnen etsijöitä. Näillä kaduilla kannattaa kulkea aistit avoimina, sillä voit nähdä kaikkea kaunista, mutta myös törmäät valheisiin ja vaikeuksiin, liihottelet järjen rajamailla ja etsit kujilta punaista lankaa, joka voisi lopulta johtaa sinut aarteen luo.

Debyyttialbumiaan valmisteleva HANNAH käsittelee kappaleissaan henkilökohtaisia teemoja, joissa nousee esiin elämän sattumanvaraisuus ja siitä selviäminen. Hullu kaupunki, jonka sisällä koko tarina tapahtuu, muistuttaa siitä, että jokainen vastaantulija tulisi kohdata lempeydellä ja se karnevalisoi täydellisen kontrollin illuusiota omasta elämästä. Sido siis silmäsi ja hyppää nuoralle tanssimaan!

Esiintyjät
Hanna Marttila, laulu
Lina Sandvik, taustalaulu
Sini Kaukoranta, taustalaulu
Leevi Haapanen, taustalaulu
Santtu Silonsaarirummut
Eero Maijala, basso
JC Halttunen, kitara
Arttu Vauhkonen, koskettimet

Lisätiedot: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

MUs!!Kk!A on musiikkikasvatuksen, eli tuttavallisemmin MUKAn, opiskelijoiden konserttisarja. Tapahtumassa kuullaan rytmimusiikin eri genrejä pääosin musiikkikasvatuksen opiskelijoista koottujen yhtyeiden esittäminä. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Katso kaikki MUs!!Kk!A -konsertit täältä

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut