Kansainvälisestikin maineikkaan nuoren polven basisti Kaisa Mäensivun triossa kuullaan laulun ja vibrafonin harvinaista yhdistelmää, sekä huumaavaa groovea

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 8.9. klo 21–22. Linkki suoraan lähetykseen lisätään tälle sivulle viimeistään tuntia ennen konsertin alkua.

Mäensivun loistokkaasti bassolinjoillaan johtaman yhtyeen ohjelmisto koostuu sekä trion jäsenten sävellyksistä, että persoonallisesti sovitetuista ja terävästi suomenkielelle käännetyistä jazzlauluista Mäensivun tulkitsemana.

Tuoreessa yhtyeessä on suuren maailman meininkiä ja vankkaa kokemusta laulajien kanssa työskentelystä: New Yorkista kotoisin oleva rumpali Joe Peri on levyttänyt Tony Bennettin kanssa, ja vibrafonisti Severi Pyysalo on työskennellyt Sarah Vaughnin kanssa.

Eri sukupolvista ja maailmankolkista yhteen päätyneet muusikot juhlistavat jazzmusiikin heille tarjoamaa yhteistä kieltä. Yhtyeen musiikkia julkaistin maaliskuussa 2021 Flame Jazz Recordsin kautta ilmestyneellä Kaisa Mäensivu: Hand Picked -EP:llä.

”Kaisa Mäensivu Trion konsertissa tuntui tapauksen hytinä, ja lauluosuuksien tulokulma oli kauttaaltaan henkilökohtainen”

– Matti Komulainen, Turun Sanomat

Esiintyjät

Kaisa Mäensivu, kontrabasso ja laulu, Kaisan Facebook , Kaisan Instagram
Severi Pyysalo, vibrafoni, Severin Facebook
Joe Peri, rummut

Esitettävä ohjelmisto koostuu trion jäsenten sävellyksistä, jazzstandardeista sekä Mäensivun suomen kielelle kääntämistä jazzlauluista.

Lisätietoja: Eeva Hohti, eeva.hohti@uniarts.fi

Kesän nuoret taiteilijat -sarja esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Yleisökonsertit ja lipunmyynti alkavat elokuussa tuolloin voimassa olevien yleisörajoitusten mukaisesti. Konserttien paikkamääristä ja lipunmyynnistä tiedotetaan tarkemmin 10.8.2021 jälkeen.

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut