Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 17.5.–29.7. klo 17!

Minttu Hellstén on Itähelsinkiläistynyt laulaja-lauluntekijä ja muusikko. Hellsténin sooloprojekti on orgaanista ja synteettistä maailmaa yhdistävää suomenkielistä taidepoppia. Musiikki koostuu pääasiassa laulusta, syntetisaattoreista ja harmoonista ja sitä on kuvailtu visuaaliseksi, katarttiseksi ja omaperäiseksi. Peltojen keskellä Elimäellä syntynyttä Minttua kiinnostaa erityisesti tunnelman luonti, soundit sekä ihmisääni. Musiikissa yhdistyy Minttu Hellsténin taustasta kumpuava rehellinen tunnelmointi ja tuottaja Tomi Hyypän synteettinen ote. Hyyppä tunnetaan kansainvälisesti arvostetun elektropop-duo Villa Nahin toisena puoliskona. Debyyttialbumi julkaistaan loppuvuodesta 2023.

Esiintyjät:
Minttu Hellstén, tietokone ja kontrollerit

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. Elias Gould, Pesso ja Ilta.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin Kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Huonon sään sattuessa kesäkonsertti siirtyy sisätiloihin Musiikkitalon ravintolaan.

Kuva: Annukka Roth

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Musiikkitalo

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut