Valtavirtajazzia persoonallisilla vivahteilla

Esiintyjät 

Mikko Hassinen ensemble 

  • Jimi Ahlroos, saksofoni 
  • Ilari Mäkelä, piano 
  • Jussi Hovilainen, basso 
  • Veeti Hietala, rummut  

Ohjelma

Ensemblen pedagoginen tavoite on ollut antaa jokaiselle soittajalle mahdollisuus tehdä omia sävellyksiä ja johtaa niiden harjoittamista. Musisoinnin painotus on ollut myös yhteissoiton kehittämisessä. Kvartetin sävellysten musiikillinen tyyli sijoittuu jazzin moderniin valtavirtaan, mutta persoonalliset vivahteet erottuvat kappaleissa selvästi.  

Lisätiedot: Hans Tinell, hans.tinell@uniarts.fi

Jazzmusiikin opiskelu Sibelius-Akatemiassa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin opiskelijat muodostavat erityisen jazzyhteisön, johon kuuluu noin 40 opiskelijaa. Opettajina toimivat Suomen johtavat jazzmuusikot ja lukuisat kansainväliset tähdet. Koulutus tunnetaan erityisesti runsaasta mestarikurssitoiminnasta, joka tuo opettajavieraiksi lukuisia jazzmusiikin kirkkaimpia tähtiä ja legendoja. Opintojen lisäksi koulutus järjestää konsertteja, vuosittaisen DIG.-festivaalin ja työskentelee läheisesti yhteistyössä monen muun suomalaisen jazztoimijan kanssa. Sibelius-Akatemian jazzkoulutus on myös osa kansainvälistä jazzkoulujen yhteisöä. Valmistumisen jälkeen opintoja voi jatkaa jazzmusiikin tohtoriohjelmassa ja suuntautua tieteellisiin, taiteellisiin tai soveltaviin tohtoriopintoihin.

Lue lisää jazzmusiikin opiskelusta

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut