Könsikkäiden 30-vuotisjuhlakonsertissa pääset aikamatkalle kuoron musiikillisesti monipuoliseen historiaan. Sydämellisesti tervetuloa!

Könsikkäät on helsinkiläinen vuodesta 1991 toiminut mieskuoro. Laulaja/lauluntekijä Petri Laaksonen perusti kuoron Laajasalon lukiossa, ja se on siitä lähtien toiminut pitkälti alkuperäisellä kokoonpanollaan perustajansa johtamana. Kuoron toisena johtajana toimii Ilppo Lukkarinen.

Könsikkäiden ohjelmisto sisältää sekä perinteistä mieskuoromusiikkia ja serenadeja että mieskuorolle sovitettuja eri musiikkilajien kappaleita. Erityisesti tangosovitukset ovat herättäneet ihastusta. Toki kuoron jouluohjelmistokin on hyvin laaja. Kappaleista valtaosan ovat sovittaneet Petri Laaksonen ja Ilppo Lukkarinen. Kuoro on historiansa aikana esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa ympäri maata ja useampaan kertaan Seinäjoen tangomarkkinoilla.

Televisiossa Könsikkäät on nähty muun muassa Suomen Paras Kuoro -kilpailussa vuonna 2009 ja Suomalainen tango -juhlakonsertissa vuonna 2010. Könsikkäät on vuosien varrella esiintynyt monien suomalaisten artistien kanssa. Könsikkäät julkaisi joululevyn ”Joulusaarella” vuonna 2019.

30-vuotisjuhlakonsertissa pääset aikamatkalle Könsikkäiden musiikillisesti monipuoliseen historiaan. Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan nuoren miehen ikään varttuneen mieskuoron soinnista!

Aiemmin ostetut liput päivämäärälle 9.10.2021 käyvät konserttiin sellaisenaan.

Alkaen 30 € 39 € / 30 €

Kahvi ja avec?

Könsikkäät ry.

Verkkosivut

Alkaen 39 € / 30 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut