Mauri Kunnas – Joulutarinat on koko perheen tarinallinen, tunnelmallinen ja hauska joulukonsertti.

Konsertissa nähdään ja kuullaan Mauri Kunnaksen huippusuosittuja kertomuksia Korvatunturilta sekä rakastetuimmat ja rokkaavimmat joululaulut ennen kokemattomana kokonaisuutena.

Miten Joulupukki treenaa aattoillan kiireeseen? Mitä tontut tekevät välittömästi jouluaaton urakan jälkeen? Mikä kappale raikaa tonttujen joulupöydässä? Kuka on Korvatunturin innokkain karokelaulaja? Entä onko Joulupukilla, muorilla ja tontuilla koskaan lomaa? Tämä kaikki selviää Joulutarinat –konsertissa!

Talven tarinallisen ihmemaan musiikista vastaa Vantaan Viihdeorkesteri solisteinaan Laura Voutilainen ja Mikko Töyssy sekä kapellimestarina Ako Kiiski. Joulutarinoiden kertojaäänenä kuullaan Martti Suosaloa.
Kuvat ja alkuperäiset kertomukset: Mauri Kunnas. Konsertin käsikirjoitus: Jenni Pääskysaari ja Santtu Palm.

”Aikuisilla on kiire. Joulu lähestyy ja maailma on saatava valmiiksi. Sinne tänne säntäilevien isojen ihmisten keskellä seisoo pieni poika. Aikuiset eivät kiinnitä häneen huomiota. Pojalla ei ole kiire minnekään. Hän on yksin ja hänellä on tylsää.

Onneksi katosta laskeutuu suuri, punainen, kiikarin näköinen laite. Se on luottokoje tylsyyden poistoon, vekotin, jolla voi katsella kolmiulotteisia kuvia ja tarinoita. Poika asettaa kojeen silmilleen, painaa kahvasta ja uppoutuu Joulutarinaan.”

Alkaen 15,50 € 28 € / 15,50 €

Kahvi ja avec?

Vantaan Viihdeorkesteri

Verkkosivut

Alkaen 28 € / 15,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut