Martinlaakso-Barbès, a musical journey. Casimir Ekmanin taiteellinen tasosuoritus.

Casimir Ekman esittää omia eri kokoonpanoille sävellettyjä kappaleitaan, joista voi kuulla vaikutteita muun mussa Kenny Wheeleristä, Maria Schneiderista ja Chick Coreasta. Ensemblen koko kasvaa perinteisestä kvartetista big bandiin saakka. Tervetuloa tutkimusmatkalle! 

Esiintyjät 

  • Casimir Ekman, saksofoni 
  • Ilari Mäkelä, piano 
  • Otso Huhtala, basso 
  • Severi Sorjonen, rummut 
  • Big band 

Lisätiedot: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi 

Jazzmusiikin opiskelu Sibelius-Akatemiassa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin opiskelijat muodostavat erityisen jazzyhteisön, johon kuuluu noin 40 opiskelijaa. Opettajina toimivat Suomen johtavat jazzmuusikot ja lukuisat kansainväliset tähdet. Koulutus tunnetaan erityisesti runsaasta mestarikurssitoiminnasta, joka tuo opettajavieraiksi lukuisia jazzmusiikin kirkkaimpia tähtiä ja legendoja. Opintojen lisäksi koulutus järjestää konsertteja, vuosittaisen DIG.-festivaalin ja työskentelee läheisesti yhteistyössä monen muun suomalaisen jazztoimijan kanssa. Sibelius-Akatemian jazzkoulutus on myös osa kansainvälistä jazzkoulujen yhteisöä. Valmistumisen jälkeen opintoja voi jatkaa jazzmusiikin tohtoriohjelmassa ja suuntautua tieteellisiin, taiteellisiin tai soveltaviin tohtoriopintoihin.

Lue lisää jazzmusiikin opiskelusta

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Alkaen 6,50 € 18 € / 6,50 €

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Alkaen 18 € / 6,50 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut