Maailman musiikin keskuksen ja Etnosoin tarjoamassa konsertissa soivat qanun, shamisan ja lyömäsoittimet.

KAÔS -trion instrumentit ovat kaksi jousisoitinta qanun ja shamisen sekä lyömäsoittimet. Yhtyeen jäsenet tulevat Taiwanista, Iranista ja Portugalista. KAÔS yhdistää musiikissaan perinteistä kansanmusiikkia Taiwanista, Japanista, Persiasta, Portugalista ja jopa useammaltakin alueelta ympäri maailmaa. Luovilla sovituksillaan trio henkäisee uutta elämää ja muunnoksia perinteisiin kansansävelmiin. Sävellyksissä heijastelevat inspiraationa muusikoiden omat elämäntarinat.

Ni Jui Hsin, tsugaru shamisen
Sara Majidi Nejad, qanun
João Luís, perkussiot, laulu

Konsertin tarjoaa 45-vuotias Maailman musiikin keskus & Etnosoi!

KAÔS-trio
Maailman Musiikin keskus
Etnosoi

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Helsingin Musiikkitalo & Maailman musiikin keskus

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Helsingin Musiikkitalo & Maailman musiikin keskus

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut