Santtu-Matias Rouvali tuo Lontoon Philharmonia-orkesterin Musiikkitaloon!

Musiikkitalon 10-vuotisjuhlaviikon lauantaina saamme orkesterivierailun maailman huipulta, kun Lontoon Philharmonia-orkesteri ja heidän tuore ylikapellimestarinsa Santtu-Matias Rouvali tekevät ensimmäisen yhteisesiintymisensä Suomessa. Konsertin solistina loistaa maailman konserttilavoilta tuttu venäläispianisti Denis Kozhukhin.

Santtu-Matias Rouvali on tällä hetkellä lontoolaisorkesterin päävierailija ja uusi kiinnitys ylikapellimestarina alkaa kesällä 2021. Rouvali toimii myös Tampere Filharmonian ja Göteborgin sinfonikkojen ylikapellimestarina. Hän kuuluu maamme kansainvälisesti kysytyimpiin kapellimestareihin, joka kuluneella kaudella debytoi New Yorkin filharmonikoiden, Berlinin filharmonikoiden ja Concertgebouw-orkesterin vierailijana.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Tampere-talon kanssa, jossa sama konsertti toteutuu sunnuntaina 12.9.2021. Konsertit toteutuvat Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.

Ryhmävaraukset Musiikkitalon ryhmämyynnistä ryhmat@musiikkitalo.fi tai 020 707 0426 (ma–pe klo 10–14). Muina aikoina ryhmävaraajia palvelee Ticketmasterin puhelinpalvelu.

Alkaen 28 € 65 € / 28 €

Kahvi ja avec?

Alkaen 65 € / 28 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut