Santtu-Matias Rouvali tuo Lontoon Philharmonia-orkesterin Musiikkitaloon!

Musiikkitalo saa orkesterivierailun maailman huipulta, kun Lontoon Philharmonia-orkesteri ja heidän tuore ylikapellimestarinsa Santtu-Matias Rouvali tekevät ensimmäisen yhteisesiintymisensä Suomessa. Konsertin solistina loistaa maailman konserttilavoilta tuttu venäläispianisti Denis Kozhukhin. Konsertit toteutuvat Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.

Santtu-Matias Rouvali on tällä hetkellä lontoolaisorkesterin päävierailija ja uusi kiinnitys ylikapellimestarina alkaa syyskaudella 2021. Rouvali toimii myös Tampere Filharmonian ja Göteborgin sinfonikkojen ylikapellimestarina. Hän kuuluu maamme kansainvälisesti kysytyimpiin kapellimestareihin, joka kuluneella kaudella debytoi New Yorkin filharmonikoiden, Berlinin filharmonikoiden ja Concertgebouw-orkesterin vierailijana.

Musiikkitalo ja Tampere-talo toteuttavat orkesterivierailun yhteistyössä. Konsertit oli määrä järjestää syyskuussa 2021, mutta koronatilanteesta johtuen konsertit siirretään toukokuulle 2022.

Aiemmin ostetut liput päivämäärillä 11.9.2021 käyvät konserttiin sellaisenaan.

Ryhmävaraukset Musiikkitalon ryhmämyynnistä ryhmat@musiikkitalo.fi tai 020 707 0426 (ma–pe klo 10–14). Muina aikoina ryhmävaraajia palvelee Ticketmasterin puhelinpalvelu.

Alkaen 28 € 65 € / 28 €

Kahvi ja avec?

Musiikkitalo & Tampere-talo

Verkkosivut

Alkaen 65 € / 28 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut