Suurkonsertti planeettamme puolesta! Lavalla nähdään kuusi tunnettua solistikuoroa, lauluyhtye, solistit ja suurkuoro bändin säestyksellä.

Choirs for Ecocide Law on suomalais-ruotsalainen rytmimusiikin kuoroprojekti, jonka päätarkoituksena on levittää tietoisuutta kansainvälisen luonnontuhontalaista (Ecocide Law). Projekti julkaistiin maailman kuorosymposiumissa (WSCM) Istanbulissa huhtikuussa 2023 ja nyt Musiikkitalossa kuullaan ensimmäinen suuren mittakaavan Choirs for Ecocide Law -suurkonsertti.

Konsertissa esiintyvät solistiensemblet Grex Musicus, Musta Lammas, Higher Ground Voices, Vaskivuoren lukion kamarikuoro, Tampereen Ihankaikkinen Kuninkaallinen Tuomiokuoro, Philomela ja Lauluyhtye FLOK. Konsertti koostuu viidestätoista populaarimusiikin tyyliin sävelletystä kappaleesta, joiden säveltäjät ovat ympäri maailmaa.

Kaikki osallistuvat artistit, muusikot, kuorot, ohjaaja, tuotanto ja grafiikka lahjoittavat työpanoksensa hankkeen hyväksi. Konsertin mahdollinen tuotto lahjoitetaan Stop Ecocide Foundation -säätiölle.

Konsertin jälkeen Konserttisalissa käydään paneelikeskustelu Ecocide-lain tarpeesta ja tämänhetkisestä tilanteesta eri mantereiden ja YK:n päätäntäketjussa. Paneelikeskustelua moderoi Panu Halme, luonnonsuojelubiologian yliopistolehtori Jyväskylän yliopistosta ja keskustelijoina kuullaan arvovaltaisia päättävän tahon edustajia ja tutkijoita Suomesta ja ulkomailta.

Konsertin tärkein sanoma on, että tarjolla on myönteinen mahdollisuus yhteisen planeettamme vaalimiseksi. Tervetuloa konserttiin, jossa tuhat kuorolaista laulaa luontoon liittyvistä iloistaan ja suruistaan, turhautumisestaan ja toivostaan.

Esiintyvät solistiensemblet:
Grex Musicus, johtaa Kirsi Tunkkari
Musta Lammas, johtaa Ida Olsonen
Higher Ground Voices, johtaa Hanna-Maria Helenius
Vaskivuoren lukion kamarikuoro, johtaa Jonna Vehmanen
Tampereen Ihankaikkinen Kuninkaallinen Tuomiokuoro, johtaa Petra Poutanen
Philomela, johtaa Anna Gallon
Lauluyhtye FLOK

Choirs for Ecocide Law hankkeen taiteellinen työryhmä ja konseptointi
Merzi Rajala, taiteellinen johtaja
Kirsi Kaunismäki-Suhonen, taiteellinen tuottaja
Peder Karlsson, taiteellinen tuottaja

Säveltäjät
Simon Marainen, Kevin Fox, Federico Trindade, Chris Hutchings, Astrid Vang-Pedersen, Merzi Rajala, Peder Karlsson, Genevieve Andersen, Moira Smiley

Konsertin ohjaus
Astrid Vang-Pedersen, dramaturgi

Saliääni
Ilkka Herkman

Merzi Rajala ja Kirsi Kaunismäki-Suhonen, Choirs for Ecocide Law

Alkaen 23 € 34 € / 23 €

Kahvi ja avec?

Merzi Rajala ja Kirsi Kaunismäki-Suhonen, Choirs for Ecocide Law

Verkkosivut

Alkaen 34 € / 23 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut