Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

”Kikkuri kakkuri kaatti,
pippuri pappuri paatti,
tik tak tuk – hei,
aikamoinen naatti!”

Naattiorkesteri laulaa, loruilee ja liioittelee! Naattien mukaansatempaavalla musiikkimatkalla lounastetaan Loiskiaisen kanssa, ampaistaan avaruuteen asti ja mennään metsään mietiskelemään. Joskus sanat sekoittuvat suussa suhmuraksi ja pissahätäkin voi yhtäkkiä yllättää. Yhtyeen sanoitukset kumpuavat lasten maailmasta, jossa kaikki on mahdollista!

Kahdeksasta muusikosta ja musiikkikasvattajasta koostuvan Naattiorkesterin musiikki on pullollaan upeita lauluharmonioita, erilaisia instumentteja sekä taidokkaita sovituksia, joiden parissa viihtyy koko perhe. Naatit ovat riemastuttaneet yleisöään energisillä ja osallistavilla esiintymisillään ympäri Suomea. Naattiorkesteri on ehdolla Emma Gaalan (2022) Vuoden lastenmusiikkialbumi -kategoriassa. Yhtyeen esikoisalbumi Voihan Naatti! julkaistiin helmikuussa 2021 ja valittiin Jellonagaalassa vuoden lastenlevyksi.

Osaatko sinä? -kappale voitti Vuoden 2020 uusi lastenlaulu -sävellyskilpailun ja Kaikenlaisii taravoita sijoittui kolmanneksi.

Jäsenet:
Tuuli Björkman: Huilu, laulu & perkussiot
Eerika Grof: Laulu & perkussiot
Joppe Haahti: Basso, laulu & perkussiot
Elina Hautamäki: Laulu, huilu, piano & perkussiot
Veera Isotalo: Cajon, laulu, piano & perkussiot
Severi Laakso: Kitara, cajon, viulu, ukulele, laulu & perkussiot
Karoliina Rantalainen: Saksofonit, laulu & perkussiot
Sanni Tuomi: Harmonikka, laulu & kantele

Esiintyjät:
Naattiorkesteri, Laulu, huilu, saksofoni, viulu, harmonikka, kantele, basso, kitara, ukulele, cajon & perkussiot

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut