Lauluyhtye Kuvaja ja popkuoro Kipinät yhdistävät voimansa ensi kertaa konsertissa “Sun luo”.

Konsertti siirtyy. Korvaavaa konserttipäivää selvitetään ja tiedotamme lipunostaneita heti, kun konsertin järjestelyt vahvistuvat. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput toistaiseksi tallessa.

Tammikuussa Sonore kaikuu nuorta ja lahjakasta lauluvoimaa, kun lauluyhtye Kuvaja ja popkuoro Kipinät yhdistävät voimansa ensi kertaa konsertissa “Sun luo”. Konsertin kantavina teemoina ovat yhdessä laulamisen sekä läheisyyden voima.

Kuvaja on syksyllä 2017 perustettu viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä – sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä. Kuvajassa laulavat Anni-Kaisa Haukka, Anna Karjula, Laura Vallenius, Joona Vallenius ja Aleksi Vasko.

Kipinät on valovoimainen rytmimusiikkiin keskittyvä kuoro, joka elää rakkaudesta yhdessä laulamiseen ja vaalii uudella raikkaalla tavalla suomalaista kuoroperinnettä. Kollektiivia johtaa sen perustaja Kaisa Halmemies. Musiikkitalossa on kuullaan taattua kipinöivää meininkiä, rytmikästä groovea ja rikkaita harmonioita.

Jyväskyläläinen Kipinät-kuoro on tullut laajemmalle yleisölle tutuksi Radio Suomipopilla tehdyistä artistiyllätyksistä sekä Talent Suomen semifinalistina. Vuonna 2019 1-vuotias kuoro palkittiin kolmella kultaleimalla sekä kuoronjohtajapalkinnolla Tampereen Sävelessä.

https://www.facebook.com/events/kuvaja&kipinat

Konserttiin on saatavilla ryhmälippuja vähintään 10 hengen ryhmille. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.