Musiikillinen matka Balkanin sydämeen!

Valmistaudu musiikilliseen matkaan, jollaista ei ole toista! Dynaaminen balkanilaisen musiikin cover-yhtye on täällä kuljettamassa sinut Balkanin sydämeen esiintymistensä kautta. Sukella Balkanin musiikin runsaaseen kudokseen. Monipuolinen ohjelmisto kattaa koko Balkanin alueen sydäntä särkevistä balladeista Balkanin kansantansseihin ja sen ulkopuolelle.

Aarne Toivonen, rummut
Sara Majidi Nejad, Qanun
Devina Boughton
Vasileios Katopodis, basso
Chrysa Panagiotopoulou, laulu

Global Club Nights (GCN) on klubisarja, jossa musiikin parissa työskentelevät sekä sitä rakastavat ihmiset kokoontuvat juhlistamaan musiikkia yhdessä.

Klubien tavoitteena on turvallisen, osallistavan ja luovan ympäristön luominen. Elävän musiikin, radio-ohjelmien, seminaarien ja työpajojen avulla tapahtumat pyrkivät rakentamaan siltoja kaikkien musiikin ystävien ja heidän yhteisöjensä välille.

Global Club Nights on tuotettu yhteistyössä Sibelius-Akatemian globaalin musiikin osaston ja kulttuurikeskus Caisan kanssa.

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Helsingin Musiikkitalo & Kulttuurikeskus Caisa

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Helsingin Musiikkitalo & Kulttuurikeskus Caisa

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut