Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 17.5.–29.7. klo 17!

Animagioksen tekijätiimi “Kolmas Ajatus” astuu lavalle esittäen maistiaisia vuonna 2024 kantaesitettävistä näyttämöteoksista Ystäväni Tsizik ja Vulfekin laulu. Animagios on Santte Salosen, Joni Steinin ja Erika Hammarbergin luoma fantasiakonsepti, joka sijoittuu maagiseen Mielenmaailmaan, jossa jokaisella on oma sieluhahmo. Hahmot määrittyvät luonteenpiirteiden mukaan, ja niitä voi kehittää kokemusten sekä itsereflektion avulla. Animagios-konseptin keskeisiä teemoja ovatkin mieli ja sen hyvinvointiin liittyvät haasteet, joihin jokainen voi törmätä elämänsä aikana.

Musiikkitalon kesäkonserttisarjassa näyttämöteosten elämänmyönteistä musiikkia esitetään pianolle, puhaltimille ja lauluäänelle sovitettuna, ja kerrotaan Animagioksesta ja sen tulevaisuudesta.

“Kyllä se voi aina yllättää,
Mitä vahvuutta voit sä vielä itsestäs’ löytää
Haasteiden kanssa et yksin jää
Yhdessä kaiken kyllä voi selvittää”

Esiintyjät:
Santte Salonen, puhaltimet
Joni Stein , piano
Erika Hammarberg, laulu

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. Elias Gould, Pesso ja Ilta.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Huonon sään sattuessa kesäkonsertti siirtyy sisätiloihin Musiikkitalon ravintolaan.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Musiikkitalo

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut