Sirja Nironen ja neljännen kansainvälisen Maj Lind -pianokilpailun voittaja Mackenzie Melemed esiintyvät ensi kertaa yhteisresitaalissa

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 26.8. klo 19–20. Linkki suoraan lähetykseen lisätään tälle sivulle viimeistään tuntia ennen konsertin alkua.

Yö on satujen ja tähtien aikaa. Konsertti rakentuu kirkkaan yön paradoksille – sille, että usein pimeimmässä yössä tähdet erottuvat parhaiten. Bosmansin harvoin kuullun Rauhallisen yön jälkeen Barber ja Chopin vievät meidät romantiikan syövereihin ja virtuoottiseen juhlaan. Väliajan jälkeen uusi yö laskeutuu jälleen – on Janáčekin Sadun aika, ja konsertti päättyy Tara Valkosen Wounded Angeliin.

Ohjelma

Henriëtte Bosmans: Nuit Calme (1926)

Samuel Barber, Sonaatti sellolle ja pianolle, Op. 6 (1932)

Frédéric Chopin: Introduction et Polonaise brillante C-duuri, Op. 3 (1829)

Leos Janáček: Pohádka (Satu) sellolle ja pianolle (1910)

Tara Valkonen: Wounded Angel (2018)

Esiintyjät

Sirja Nironen, sello

Mackenzie Melemed, piano

Lisätietoja: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi

Kesän nuoret taiteilijat -sarja esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Yleisökonsertit ja lipunmyynti alkavat elokuussa tuolloin voimassa olevien yleisörajoitusten mukaisesti. Konserttien paikkamääristä ja lipunmyynnistä tiedotetaan tarkemmin 10.8.2021 jälkeen.

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut