Sanna Sällisen taiteellinen tasosuoritus: IHAN UUTTA IHANUUTTA.
Ohjelma
- Maisterikonsertissani “Ihan uutta ihanuutta” kuullaan säveltämääni, sovittamaani ja sanoittamaani genrerajoja ylittävää uutta kansanmusiikkia, jonka pohjana on haitarin ja laulun yhteiselo. Erilaiset ja eri kokoonpanoille sovitetut kappaleet kietoutuvat kokonaisuudeksi oman kuuloisen sävelkieleni myötä. Niin instrumentaalikappaleet kuin laulujen sanat heijastelevat mielenmaisemani ilon ja ikävyyden hetkiä mutta myös viime vuosien maailman tilannetta. “Nyt kiitos jotain ihan uutta ihanuutta. Pesen käteni onnenlähteessä ja toivon ett’ pian paremmalta tuntuu.”
Esiintyjät
- Sanna Sällinen – harmonikka, laulu
- Veera Kuisma – viulu
- Elias Frigård – sopraanosaksofoni
- Aino Hannonen – sello
- Tuuli Jaakonaho – harmooni
- Aapo Nieminen – sähkökitara, mandoliini
- Saija Penttilä – kontrabasso
- Aku Tervakangas – rummut
- Onni Rajaniemi – taustalaulu
- Miina Viitala – taustalaulu
- Saara Lampela – taustalaulu
Lisätiedot: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi
Kansanmusiikkia Taideyliopistosta
Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.
Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna.
Vapaa pääsy /
Kahvi ja avec?
Taideyliopiston Sibelius-Akatemia
VerkkosivutVapaa pääsy
Kahvi ja avec?
Tilaa tarjoilutMaistuisiko väliajalla lasi kuohuvaa, kuppi kuumaa tai pientä syötävää? Ennakkotilauksella säästät aikaa ja vaivaa, jolloin ehdit nautiskella väliajasta kiireettömästi.
Sijaintimme on niin keskeinen kuin olla voi: lähes kaikki julkiset kulkuvälineet tulevat aivan viereemme. Kaikilla sisäänkäynneillä on ympärivuotiset pyöräparkit. Lähimmästä Aimo Park Finlandia -parkkihallista pääsee kuivin jaloin suoraan hissillä aulaamme.
Konserttisali
Lippusi paikkamerkinnästä näet reitin paikallesi. Ovinumero kertoo, mistä ovesta sinun tulee saapua saliin, ja katsomot on merkitty kirjaimin. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäyntien tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle ennestään tuttu: henkilökuntamme ohjaa sinut oikeaan katsomoon.
Camerata, Sonore ja Black Box
Rivinumeron avulla suunnistat numeroidulle istuimellesi katsomossa. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäynnin tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle tuttu: ovihenkilökuntamme ohjaa sinut paikallesi.
Numeroimaton katsomo
Voit valita paikkasi vapaasti.
Katsomokartat
Naulakko
Ulkovaatteet ja suuret kantamukset on jätettävä naulakkoon. Naulakkomaksu on 2 euroa. Maksaa voi käteisellä tai kortilla. Naulakon voi maksaa myös etukäteen lipunoston yhteydessä.
Myöhästyminen
Myöhästyneet pääsevät sisään useimmiten seuraavilla taputuksilla tai viimeistään väliajalla.
Kuvaaminen
Itse konserttia ei pääsääntöisesti saa kuvata, mutta ennen konserttia, taputuksilla ja konsertin jälkeen kuvaaminen on sallittua. Konserttijärjestäjällä saattaa olla omia, tarkempia ohjeistuksia.
Pukeutuminen
Musiikkitalossa ei ole yhtikäs mitään pukeutumisohjeistusta, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Vältä kuitenkin voimakasta hajusteiden käyttöä, jotta myös astmaatikot ja hajusteyliherkät voivat nauttia konsertista. Musiikkitalon konserttisalien lattiat ovat herkkiä naarmuuntumiselle, tästä syystä konserttisaleihin ei saa tulla nastakengillä.
Musiikkitalo on täysin esteetön: meille ei ole kynnystä tulla. Opasteemme ja porraskaiteemme ovat kohomerkittyjä, ja lattioissa kulkevat ohjauslistat. Induktiosilmukat toimivat, ja opaskoirat ovat tervetulleita.