Säveltäjäduon konserttiin on haettu inspiraatiota niin tangomusiikista, musikaaleista kuin japanilaisista animaatioista

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 28.5. klo 16–16:45.

Salonen & Stein -säveltäjäduon teokset vievät kuulijan tonaalisille huviretkille, joissa erilaiset tanssit, tyylit ja topokset 1700-luvulta nykypäivään punoutuvat yhteen moni-ilmeiseksi kokonaisuudeksi. Inspiraatiota on haettu niin pohjoismaisista kansantansseista, tangomusiikista, musikaaleista kuin japanilaisesta animaatiosta. 

Konsertissa he esittelevät värikkään kattauksen sekä yhteissävellyksiään että kummankin omaa tuotantoa sopraanosaksofonille, pianolle, jousikvintetille ja harmonikalle sovitettuna.

Esiintyjät

  • Sanna Salonen, sopraanosaksofoni
  • Joni Stein, piano
  • Milla Viljamaa, yhtyeen ohjaus
  • Vierailijat julkaistaan myöhemmin

Lisätietoja: Jannika Lahin

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta 11.4.–2.6.2022

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tutustu sarjan konsertteihin.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut