Aino Kinnusen tutkintokonsertissa kuullaan pohjoismaista kansanmusiikkia sekä sooloviululla soitettuna että erilaisten duokokoonpanojen esittämänä

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 18.5. klo 17–18. Linkki suoraan lähetykseen lisätään tälle sivulle viimeistään tuntia ennen konsertin alkua.

Aino Kinnunen luo tutkintokonsertissaan kuulijalle musiikillisen matkan vuosisatojen takaa nykypäivään, Karjalasta Keski-Suomen kautta aina länsinaapuriimme Ruotsiin asti. Konsertissa kuullaan pohjoismaista kansanmusiikkia sekä sooloviululla soitettuna että erilaisten duokokoonpanojen esittämänä.

Esiintyjät
Aino Kinnunen, viulu
Carolina Stenbäck, sello
Jonna Lankinen, viulu

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna.

Lisätietoja: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut