Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Viime vuoden lopulla debyyttisinglen ”Vuodenajat” julkaissut KAIP eli Ilari Kaipainen on nuori pop-artisti, jonka uniikki laulusoundi johdattaa kuulijan maailmaan, joka tulvii melankoliaa ja romantiikkaa. KAIP tekee musiikkia heille, jotka ovat kokeneet kovia ja haluavat tulla ymmärretyksi, heille joille rakkaus elää ulkopuolisuuden tunteesta.

KAIPin musiikillisessa maailmassa yhdistyy skandinaavinen viileys sekä karibialainen tanssittavuus ja rytmi. KAIPin biisien tahtiin voi tanssia, mutta samaan aikaan vaikka itkeä.

Tulokasartisti valmistelee parhaillaan ensi vuonna julkaistavaa debyyttialbumiaan yhdessä tuottaja Topi Kilpisen (mm. SINI YASEMIN, Pyhimys) kanssa. Viimeisin single “Sotku” näki päivänvalon 12.3.

Esiintyjät:
KAIP, laulu

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut