Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri esittää Oivalluksia ja elämyksiä -konsertissaan Beethoven ja Ligetin sävellyksiä Jukka-Pekka Sarasteen johtamana

Sarasten sanoin ”Musiikin opiskelussa oivaltamisella ja hetkellisellä elämyksellä voi olla käänteentekevä vaikutus omaan orkesterisoittoon”.

Esiintyjät

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri
Jukka-Pekka Saraste, kapellimestari

Ohjelma

Beethoven: Sinfonia nro 3 ”Eroica”
Nielsen: Maskarade alkusoitto
Ligeti: Kaksoiskonsertto huilulle, oboelle ja orkesterille

Lisätietoja: Márta Schmidt, marta.schmidt@uniarts.fi

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri on ollut jo vuodesta 1916 suomalaisten orkesterimuusikoiden koulutuksen selkäranka, jonka näyttävissä produktioissa akatemian nuoret kapellimestarit ja solistit saavat tilaisuuden esitellä taitojaan. Sinfoniaorkesterin kotisali on Musiikkitalon konserttisali ja se vierailee säännöllisesti myös muissa saleissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Orkesterin koulutuksellisesta sisällöstä vastaa orkesterikoulutuksen professori Sakari Oramo.
Lue lisää Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterista

Yleisökonsertit ja lipunmyynti alkavat elokuussa tuolloin voimassa olevien yleisörajoitusten mukaisesti. Konserttien paikkamääristä ja lipunmyynnistä tiedotetaan tarkemmin 10.8.2021 jälkeen.

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut