Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

“Modernin kitaran ja suomalaisen kanteleen äänimaailmojen kohtaaminen”

J-P Piirainen kutoo yhteen suomalaisen tradition, kitaramusiikin ja uniikin äänensä säveltäjänä 2020-luvulla. Löytääkseen ennenkuulumatonta musiikkia, hän on kulkenut omia polkujaan kehittämällä ainoaa laatuaan olevan soittimen guitelen, jossa akustinen kitara ja suomalainen perinnesoitin kantele yhdistyvät yhdeksi instrumentiksi. Yksi maailman suosituimmista ja tavallisimmista soittimista kohtaa perinteikkään, suomalaista mytologiaa ja historiaa henkivän soittimen. Taidokas kitaran soitto yhdistyy kanteleen huomiota herättävään ääneen luoden täysin uuden musiikillisen maailman. J-P Piiraisen musiikki maalaa yhtä aikaa kuvaa modernista maailmasta ja Karjalan metsien ikiaikaisesta rauhasta.

Esiintyjät:
J-P Piirainen, guitele

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, torstaisin poppia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut