Ilta Katri Helenan kanssa – 60 v. taiteilijajuhlakiertue syksyllä 2023!

Katri Helena juhlii 60-vuotistaiteilijajuhlaa ja vertaansa vailla olevaa laulajauraansa vuonna 2023. Sen kunniaksi hän esiintyy marraskuussa juhlakonserttikiertueella. Vuotta juhlistaa myös keväällä julkaistu kirja Katri Helena Laulaja.

Katri Helenan levytysura alkoi vuonna 1963. Hitit ovat seuranneet toisiaan: Puhelinlangat laulaa, Minne tuuli kuljettaa, Katson sineen taivaan, Anna mulle tähtitaivas, Lintu ja lapsi… Laulajan ura on ollut häikäisevän pitkä ja arvostettu. Muun muassa Pro Finlandialla palkittu laulaja on vuosi toisensa jälkeen jatkanut vahvaa suosiota iskelmän huipulla.

”Elin koko lapsuuteni haaveillen, että minusta tulee laulaja. Se haave toteutui, kun tein ensimmäisen laulukeikkani Joensuussa, Karjalantalolla huhtikuussa 1963. Ensimmäinen levy tehtiin neljästoista elokuuta samana vuonna. Olen elänyt unelmaani nyt 60 vuotta, se on ihmeellistä! Laulaminen on hoitanut minua, elämäni iloissa ja suruissa ja vieläkin syttyy ilon liekki sydämessäni, kun saan laulaa. Lämmin halaus kaikille iskelmän ystäville.”
❤️ Katri Helena

Katri Helenaa säestää konserteissa Tessa Virran orkesteri.

Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 49 € 49 € /

Kahvi ja avec?

Magnumlive Oy

Verkkosivut

Alkaen 49 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut