Iida-Maria Kurosen Tunnelmia-konsertti Musiikkitalon kesäterassilla.

Tervetuloa lumoutumaan sävyjen, tunnelmien ja tuokiokuvien kiehtovaan maailmaan!

Länsimaiseen taide- ja nykymusiikkiin erikoistunut Iida-Maria Kuronen (s. 1999) tutkii konsertissaan erilaisia tuokiokuvia ja atmosfäärejä kanteleella. Esitys vie kuulijansa salaperäisestä mystiikasta aina elektronisten kaikujen maailmoihin ja räjähtävän voimakkaisiin sointeihin. Kanteleella aikaan saatu sointimaisema on hätkähdyttävän rikas ja monisäikeinen.

Iida-Maria Kuronen on kymenlaaksolaissyntyinen, Helsingissä toimiva kantelemuusikko. Hän viimeistelee parhaillaan musiikin maisterin tutkintoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Iida-Marian soittoa on kuvailtu kuuntelevaksi, ilmaisuvoimaiseksi ja herkäksi mutta särmikkääksi.

Ohjelma:
P. Jalkanen: Toccata (1992)
J. Sibelius: Impromptu, op. 5 no. 5 (1893)
H. Suilamo: Unohduksen pisara – rukousnauhasonaatteja konserttikanteleelle (2001)
C. Debussy: La fille aux cheveux de lin (1909–10)
S. Dumitrescu: Kaikujen vaellus kanteleelle ja live-elektroniikalle (2017)

Iida-Maria Kuronen, kantele
Instagram
Youtube

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Helsingin Musiikkitalo Oy

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Helsingin Musiikkitalo Oy

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut