Kielo Dance Companyn pysäyttävä esikoisteos. Norri-Seurasen, Torpin ja Beseghin kolmoisteoksessa nykytanssi ja baletti läpileikkaavat yhteiskuntaamme.

Eduskunnan täysistunto:

Kysymys sukupuolitasa-arvosta.

Päätös syrjäytymisen vastaisista toimista.

Puheenvuoro kansallisen hyvinvoinnin tason laskusta kansalaisten kuluttaessa yhä enemmän aikaa ruutujen äärellä.

Kaikki tämä määrätietoinen yhteisen hyvinvointivaltion kehittäminen, ilman syyttelyä, nimittelyä ja herjaamista.

Tervetuloa Human2020 esitykseen.

Kielo Dance Companyn esikoisteos Human2020 on kolmiosainen katsaus yhteiskunnan ajankohtaisiin aiheisiin. Kristina Norri Seurasen ja Katerina Torpin nykytanssiteokset sekä Maria Beseghin modernin baletin teos muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka kaltaista on harvoin Suomessa vapaan tanssin kentällä tehty.

Maria Beseghin One step from freedom muistuttaa taiteen merkityksestä. Alati virtualisoituvassa etä-elämässä sosiaalinen media varastaa huomiota työnteolta, vapaa-ajalta ja läheisyydeltä. Voisiko taide olla tapa pysähtyä hetkeksi nauttimaan todellisuudesta ja tunteiden kirjosta?

Kristina Norri Seurasen (IN)SANITY kysyy, josko ”normaali” ihminen voi olla myös avoimen persoonallinen. Ylläpitääkseen arjen kulisseja, pitääkö meidän pukeutua samalla tavalla, kävellä samalla tavalla ja olla hississä vaivaantuneina samalla tavalla kuin kaikki muiden? Ja mitä käy, jos tätä normaaliuden koodia rikkoo?

Katerina Torpin Mona Lisa on tutkimus sukupuolesta. Leonardo Da Vincin Mona Lisaa on useasti spekuloitu taiteilijan omakuvaksi. Miksi ei? Eihän sukupuoli ole vain ja ainoastaan biologinen ominaisuus. Se on paljon enemmän.

Tanssijat:
Iina Suomalainen, Laura Kaljunen, Nasa Abibo Baptista Baldé, Mathilda Vesa, Kristina Norri Seuranen, Maria Beseghi, Katerina Torp, Aino Louhivaara

Konsertissa istutaan turvavälein, liput myydään numeroimattomana ja niitä on saatavilla vain rajoitettu määrä. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 18 € 28 € / 18 €

Kahvi ja avec?

Kielo Dance Company

Kotisivut

Alkaen 28 € / 18 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut