Suomalaisen musiikin päivän konsertin johtaa kapellimestari Tarmo Peltokoski

Jo lunastetut konserttiliput 25.-26.11. ja 8.12. konsertteihin maksetaan asiakkaille takaisin. Myös 18.12. konsertin lipun voi halutessaan palauttaa. HKO tiedottaa lippupalautusten yksityiskohdista lipun ostaneille asiakkaille sekä verkkosivuillaan että sosiaalisen median kanavissamme niin pian kuin mahdollista.

Tarmo Peltokoski, kapellimestari, piano
Ossi Tanner, piano
Anton Mejias, piano
Tami Pohjola, viulu
Kasmir Uusitupa, viulu
Outi Tarkiainen: Joye
W.A. Mozart: Konsertto kolmelle pianolle ja orkesterille
Andrea Tarrodi: ”Acanthes” konsertto 2 viululle ja jousille

Välisoitot Minna-Leena Lahti, Minna Pensola ja Antti Tikkanen.

HKO juhlii Suomalaisen musiikin päivää yhdessä nuorten muusikoiden kanssa. Ytimessä on ajatus sukupolvien jatkumosta: olemme lenkkejä vuosisataisten perinteiden ketjussa.

Konsertin potkaisee käyntiin Outi Tarkiaisen Joye-fanfaari, jonka jälkeen kuultava Mozartin kolmen pianon konsertto on esityskoneistonsa vuoksi harvemmin konserttilavoilla soiva sävellys. Andrea Tarrodi on Pohjoismaisen musiikkipalkinnon saanut ruotsalaissäveltäjä, jonka konsertto “Acanthes” pohjaa suomalaisiin ja ruotsalaisiin kansansävelmiin.

Alkaen 6,5 € 6,5 € /

Kahvi ja avec?

Helsingin kaupunginorkesteri

Kotisivut

Alkaen 6,5 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus ovat meille ykkösasioita. Olemme kiinnittäneet valtavasti huomiota koronapandemiasta johtuviin erikoisjärjestelyihin, jotta konserttielämys olisi mahdollisimman turvallinen ja vailla huolta.

Tutustuthan erikoisjärjestelyihin etukäteen tästä

Maistuisiko väliajalla lasi kuohuvaa, kuppi kuumaa tai pientä syötävää? Ennakkotilauksella säästät aikaa ja vaivaa, jolloin ehdit nautiskella kiireettömästi väliajasta.

Korona-aikana useissa konserteissa ei ole väliaikaa lainkaan. Näin vältetään ylimääräistä liikennettä lämpiössä ja käytävillä. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut nauttimaan tarjoiluistamme ennen konserttia!

Tilaa tarjoilut etukäteen tästä

Sijaintimme on niin keskeinen kuin olla voi: lähes kaikki julkiset kulkuvälineet tulevat aivan viereemme. Kaikilla sisäänkäynneillä on ympärivuotiset pyöräparkit. Lähimmästä Aimo Park Finlandia -parkkihallista pääsee kuivin jaloin suoraan hissillä aulaamme.

Lue lisää Musiikkitaloon saapumisesta

Naulakko

Korona-aikana päällysvaatteet saa viedä mukanaan katsomoon. Suuret kantamukset on kuitenkin jätettävä naulakkoon. Naulakko on tänä poikkeusaikana maksuton.

Myöhästyminen

Myöhästyneet pääsevät sisään useimmiten seuraavilla taputuksilla tai viimeistään väliajalla.

Kuvaaminen

Itse konserttia ei pääsääntöisesti saa kuvata, mutta ennen konserttia, taputuksilla ja konsertin jälkeen kuvaaminen on sallittua. Konserttijärjestäjällä saattaa olla omia, tarkempia ohjeistuksia.

Pukeutuminen

Musiikkitalossa ei ole yhtikäs mitään pukeutumisohjeistusta, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Vältä kuitenkin voimakasta hajusteiden käyttöä, jotta myös astmaatikot ja hajusteyliherkät voivat nauttia konsertista.

Musiikkitalo on täysin esteetön: meille ei ole kynnystä tulla. Opasteemme ja porraskaiteemme ovat kohomerkittyjä, ja lattioissa kulkevat ohjauslistat. Induktiosilmukat toimivat, ja opaskoirat ovat tervetulleita.

Lue lisää saavutettavuudesta tästä

Konserttisali

Lippusi paikkamerkinnästä näet reitin paikallesi. Ovinumero kertoo, mistä ovesta sinun tulee saapua saliin, ja katsomot on merkitty kirjaimin. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäyntien tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle ennestään tuttu: henkilökuntamme ohjaa sinut oikeaan katsomoon.

Camerata, Sonore ja Black Box

Rivinumeron avulla suunnistat numeroidulle istuimellesi katsomossa. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäynnin tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle tuttu: ovihenkilökuntamme ohjaa sinut paikallesi.

Numeroimaton katsomo

Voit valita paikkasi vapaasti.

Katsomokartat

Konserttisali
Camerata
Black Box
Sonore
Organo