Harppukilpailu vuosina 2004-2008 syntyneille harpisteille

Nuorille suunnattu harppukilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa. Kilpailemassa 15-19 -vuotiaat Suomessa asuvat harpistit. Vapaa ohjelma, jonka kesto on 15 min. on sisällettävä joko suomalainen sävellys tai sovitus harpulle.  

Jury: Isabelle Perrin pj, Reija Bister, Sivan Magen 
Videohakemusten esikarsintajury: Emmanuel Ceysson 

Lisätiedot: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi

Helsinki Harp Festival

Tervetuloa järjestyksessään toiseen Helsinki Harp Festivaliin! Upea festivaalimme järjestetään Musiikkitalossa, Helsingin ytimessä 31.8.-3.9.2023. Tämän vuoden teemana on hyvinvointi ja harpistisäveltäjät. Pääset nauttimaan maailmanluokan konserttien ohella myös äänihoitokonserteista kauniissa Organo-salissa. Harpistille on luvassa pilates tunteja ja fysioterapeutin ergonomiavalmennusta. Emme tietenkään unohda harpistiharrastajia: ohjelmistosta löytyy perinteisiä mestarikursseja, jazz-työpajoja, elektronisen harpun esittelyjä kaikentasoisille harpun soittajille. Festivaalilla järjestetään myös ensimmäinen suomalainen kilpailu harpunsoiton harrastajille sekä kansainvälinen Helsinki Harp Competition.

TUTUSTU FESTIVAALIIN TÄÄLTÄ!

Mannerheimintien peruskorjaus

Mannerheimintien peruskorjaus alkaa maanantaina 6.3. Postikadun ja Runeberginkadun välisellä katuosuudella.

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut