Tuuli Lindeberg ja Anna-Maaria Oramo vievät kuulijat keskiaikaisen Ruusuromaanin maailmaan matkalle kohti salaista Mielihyvän puutarhaa.

Konsertin ajankohta ja tapahtumapaikka siirtyy. Uusi päivämäärä on ke 27.4.2022 klo 19 ja uusi tapahtumapaikka on Balderin sali. Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivälle.

Liput voi palauttaa 28.2.2022 saakka, ja palautuksia hoitaa Ticketmaster. Mikäli et pyydä palautusta lipunhinnasta tähän mennessä, lippurahat tilitetään konserttijärjestäjälle. Ohjeet lippujen palautukseen. Kaikille lipunostaneille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa oston yhteydessä, on lähetetty tiedote ohjeineen myös sähköpostitse. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Huomioithan, että useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelyssä on yhä ajoittain ruuhkaa. Tästä johtuen uusien palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 30 päivää.

Tuuli Lindeberg, laulu
Anna-Maaria Oramo, clavisimbalum, virginaali & laulu

Binchois, Dufay, Lescurel, Machaut

Roman de la Rose -runoelma on yksi keskiajan tunnetuimmista kirjallisista teoksista ja inspiroinut lukuisia taiteilijoita halki vuosisatojen. Tuuli Lindeberg ja Anna-Maaria Oramo uppoutuvat teoksen tunnelmiin ranskalaisen chanson-, truveeri- ja renessanssimusiikin keinoin. Konsertin punaisena lankana on romaanin nuorukaisen unenomainen matka kohti salaperäistä Mielihyvän puutarhaa.