Konsertti peruuntuu Uudenmaan rajoitusten jatkuessa

Liput voi palauttaa 31.1.2021 saakka, ja palautuksia hoitaa Ticketmaster. Sarjalipusta voidaan hyvittää tämän konsertin osuus. Mikäli et pyydä palautusta lipunhinnasta tähän mennessä, lippurahat tilitetään konserttijärjestäjälle. Ohjeet lippujen palautukseen.

Kaikille lipunostaneille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa oston yhteydessä, on lähetetty tiedote ohjeineen myös sähköpostitse.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Huomioithan, että useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittely on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.

Anne Freitag, traverso
Domen Marincic, viola da gamba
Tomaž Sevšek, cembalo

Tämä kansainvälinen huippuyhtye esittää usein teoksia, joita ei ole saatavilla moderneina editioina. Niitä kuullaan tässäkin konsertissa, kuten elinaikanaan suuresti arvostetun Johann Georg Liniken sonaatit. Domen Marincic soittaa konsertissa Köthenin ja Dresdenin hoveissa työskennelleen ja J. S. Bachinkin kanssa yhteistyötä tehneen soitinrakentajan Johann Christian Hoffmannin alkuperäistä viola da gambaa.

Kesto n. 1 h 15 min, ei väliaikaa.

Konsertissa istutaan turvavälein, istuthan lippuusi merkityllä paikalla.

Konserttiin on saatavilla ryhmälippuja vähintään 10 hengen ryhmille. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Konsertti kuuluu Helsingin Barokkiorkesterin kevään 2021 Vanhan musiikin sarjaan. Sarjalippu myynnissä erillisessä pakettitapahtumassa.

Alkaen 16 € 25 € / 16 €

Kahvi ja avec?

Helsingin Barokkiorkesteri

Kotisivut

Alkaen 25 € / 16 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut