Konsertti järjestetään aiemmasta tiedosta poiketen turvaväleillä ja sen vuoksi ennen 14.10. lipun ostaneille on lähetetty uudet liput. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan hyvissä ajoin yhteydessä Musiikkitaloon sähköpostitse: palaute@musiikkitalo.fi tai asioit Musiikkitalon lipunmyynnissä saadaksesi uudet liput käyttöösi.

Kamarikonsertissa kuullaan Bachin, Telemannin ja Veracinin musiikkia.

Tässä on harvinainen tilaisuus kuulla Bachin ajan fortepianoa. Harvinaista on sekin, että Musiikkitalon Konserttisali muuntuu intiimiksi kamarimusiikkitilaksi valaistuksen avulla. Lavalla esiintyy vanhan musiikin huippuosaajien voimaduo!

Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, viulu
Tuija Hakkila, fortepiano

Konsertti järjestetään turvavälein, istuthan lippuusi merkityllä paikalla.

Konserttiin on saatavilla ryhmälippuja vähintään 10 hengen ryhmille. Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Konsertti kuuluu Helsingin Barokkiorkesterin Vanhan musiikin sarjaan syksyllä 2020.
Sarjan konsertit Musiikkitalon Konserttisalissa:

la 12.9. klo 19
Bach, Charpentier

su 25.10. klo 16
Bach: H-mollimessu (Genoveva-ooppera peruuntuu syksyltä matkustusrajoitusten vuoksi. Bachin H-mollimessu Konserttisalissa korvaa sen Vanhan musiikin sarjassa).

su 22.11. klo 16
Kamarikonsertti Bach, Telemann, Veracini

Lisäksi sarjaan kuuluu:
pe 18.12. klo 18
Joulukonsertti, Helsingin vanha kirkko

Alkaen 16 € 26 € / 16 €

Kahvi ja avec?

Helsingin Barokkiorkesteri

Kotisivut

Alkaen 26 € / 16 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus ovat meille ykkösasioita. Olemme kiinnittäneet valtavasti huomiota koronapandemiasta johtuviin erikoisjärjestelyihin, jotta konserttielämys olisi mahdollisimman turvallinen ja vailla huolta.

Tutustuthan erikoisjärjestelyihin etukäteen tästä

Maistuisiko väliajalla lasi kuohuvaa, kuppi kuumaa tai pientä syötävää? Ennakkotilauksella säästät aikaa ja vaivaa, jolloin ehdit nautiskella kiireettömästi väliajasta.

Korona-aikana useissa konserteissa ei ole väliaikaa lainkaan. Näin vältetään ylimääräistä liikennettä lämpiössä ja käytävillä. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut nauttimaan tarjoiluistamme ennen konserttia!

Tilaa tarjoilut etukäteen tästä

Sijaintimme on niin keskeinen kuin olla voi: lähes kaikki julkiset kulkuvälineet tulevat aivan viereemme. Kaikilla sisäänkäynneillä on ympärivuotiset pyöräparkit. Lähimmästä Aimo Park Finlandia -parkkihallista pääsee kuivin jaloin suoraan hissillä aulaamme.

Lue lisää Musiikkitaloon saapumisesta

Naulakko

Korona-aikana päällysvaatteet saa viedä mukanaan katsomoon. Suuret kantamukset on kuitenkin jätettävä naulakkoon. Naulakko on tänä poikkeusaikana maksuton.

Myöhästyminen

Myöhästyneet pääsevät sisään useimmiten seuraavilla taputuksilla tai viimeistään väliajalla.

Kuvaaminen

Itse konserttia ei pääsääntöisesti saa kuvata, mutta ennen konserttia, taputuksilla ja konsertin jälkeen kuvaaminen on sallittua. Konserttijärjestäjällä saattaa olla omia, tarkempia ohjeistuksia.

Pukeutuminen

Musiikkitalossa ei ole yhtikäs mitään pukeutumisohjeistusta, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Vältä kuitenkin voimakasta hajusteiden käyttöä, jotta myös astmaatikot ja hajusteyliherkät voivat nauttia konsertista.

Musiikkitalo on täysin esteetön: meille ei ole kynnystä tulla. Opasteemme ja porraskaiteemme ovat kohomerkittyjä, ja lattioissa kulkevat ohjauslistat. Induktiosilmukat toimivat, ja opaskoirat ovat tervetulleita.

Lue lisää saavutettavuudesta tästä

Konserttisali

Lippusi paikkamerkinnästä näet reitin paikallesi. Ovinumero kertoo, mistä ovesta sinun tulee saapua saliin, ja katsomot on merkitty kirjaimin. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäyntien tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle ennestään tuttu: henkilökuntamme ohjaa sinut oikeaan katsomoon.

Camerata, Sonore ja Black Box

Rivinumeron avulla suunnistat numeroidulle istuimellesi katsomossa. Pyörätuolipaikat ovat sisäänkäynnin tasolla. Eikä huolta, jos salimme ei ole sinulle tuttu: ovihenkilökuntamme ohjaa sinut paikallesi.

Numeroimaton katsomo

Voit valita paikkasi vapaasti.

Katsomokartat

Konserttisali
Camerata
Black Box
Sonore
Organo