Sibelius-Akatemian harmonikkafestivaali tarjoaa rikkaan ja monipuolisen ohjelman, jossa korostuu konserttiharmonikan moniulotteisuus ja ilmaisuvoima.

Avajaiskonsertissa kuullaan uutta ja innostavaa säveltaidetta Sibelius-Akatemian, Grazin musiikkiyliopiston ja Pariisin konservatorion sävellysluokilta, esitellen tuoreita sävellyksellisiä tuulia. Claudia Buderin syväluotaava konsertti “Un chemin à suivre” ja Janne Valkeajoen ensimmäinen jatkotutkintokonsertti laajentavat näkemyksiämme harmonikan sointimaailmasta ja mahdollisuuksista.  

Lisätietoja: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi 

Sibelius-Akatemian harmonikkafestivaali

Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien yhteisvoimin valotetaan harmonikkamusiikin laajaa kirjoa kansanmusiikista uusimpaan kamarimusiikkiin. Festivaali järjestetään Musiikkitalossa 25.–27.4.2024.

Tutustu harmonikkafestivaalin muihin konserttehin.

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut