Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Mitä kuulen? Miten kuuntelen? Soitanko minä vai soittaako musiikki minua?

Soolomusiikissaan Hanna Ryynänen heittäytyy Saarijärven kanteleen sävyrikkaan soinnin inspiroimana improvisaation vietäväksi. Erilaisten äänenvärien tutkiminen ja soittotapojen kokeellinen käsittely ovat keskeisessä roolissa Hannan musiikissa. Kantele hämmästyttää kuulijansa monipuolisuudellaan, kun Hanna venyttää instrumenttinsa soinnillisia äärirajoja pehmeästä rajuun ja meditatiivisesta perkussiiviseen soittoon.

Hannan vahva instrumentalismi ja ilmaisuvoimainen läsnäolo avaavat ovia musiikillisiin maailmoihin, joissa kokonaisvaltainen kuunteleminen tarjoaa loputtomasti yllättymisen mahdollisuuksia niin yleisölle kuin muusikolle itselleen.

Esiintyjät:
Hanna Ryynänen, kantele

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, torstaisin poppia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut