Ravelin musiikki vie lapset tuttujen tarinoiden taianomaiseen maailmaan. Näyttelijä Cécile Orblin ja muusikot kutsuvat lapset yhteiseen sadunkerrontaan.

Ilmaisliput saatavilla Musiikkitalon lipunmyynnistä maanantaista 16.5. klo 9 lähtien.
Liput voi lunastaa maanantaina 23.5. klo 6.00 palvelumaksua (1,5 €) vastaan myös Ticketmasterin verkkokaupasta. Verkossa lippuja on rajattu max. 2 lippua / asiakas, Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä noudettuna ei lippurajoitusta ole.

Ravelin säveltämä Hanhiemo-sarja vie lapset tuttujen tarinoiden taianomaiseen maailmaan. Näyttelijä Cécile Orblin Hanhiemon roolissa ottaa lapset mukaan yhteiseen sadunkerrontaan. Klarinetti, viulut, alttoviulu ja sello loihtivat sadut säveliksi. Tarinoiden lomassa tutustutaan soittimiin ja tapoihin kuunnella musiikkia. Konsertissa kuullaan Cuore Kvintetin alttoviulistin Rémi Moingeonin uusi sovitus Ravelin tunnelmallisesta Hanhiemo-sarjasta. Cuore Kvintetin jäsenet ovat Suomen kansallisoopperan ja Radion sinfoniaorkesterin jäseniä.

Cécile Orblin, näyttelijä
Veera Myllyniemi, klarinetti
Sachiko Uchida, viulu
Leena Jaakkola, viulu
Rémi Moingeon, alttoviulu
Samuli Peltonen, sello

Ikäsuositus 5-12v.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan Musiikkitalon lipunmyyntiin lipunmyynti@musiikkitalo.fi mikäli et pääse osallistumaan konserttiin, niin voimme antaa lippusi toiselle.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut