Linda Ilveksen konsertti ''Embodied''

Esiintyjät

  • Linda Ilves, laulu
  • Helmi Hannonen, Liisa Kivinen, Emilia Keskivinkka, Kata Vuoristo, laulu
  • Ilmari Aitoaho, kosketinsoittimet
  • Samuli Kivelä, kitara
  • Vasilis Katopodis, basso
  • Helka Marjamäki, viulu
  • Justiina Paasonen, viulu
  • Elina Huhtala, alttoviulu
  • Joanna Hanhikoski, sello
  • Ramona Panula & Linda Ilves, tanssi 

Embodied: idean, ominaisuuden tai tunteen ilmaisun ilmentymä tai konkreettinen muoto.

Lindalle ajatus kehollisuudesta on merkinnyt sitä, että hän on lähtenyt matkalle sisäänpäin ymmärtääkseen paremmin, miten muusikkona ja tanssijana oleminen vaikuttaa hänen luovaan tuotantoonsa taiteilijana.

Lindan tanssi ja liike ovat peräisin katutanssityyleistä, kuten hip hopista ja housesta. Yhteisöllisyys on iso osa tanssikulttuuria ja hiphop-kulttuuria, yhdessä jakaminen ja luominen samalla kun pysytään uskollisena omalle ilmaisumuodolle. Konsertissa tanssi ja liike ovat osittain koreografioituja, mutta enimmäkseen improvisoituja.

Tervetuloa todistamaan kiehtovaa musiikin ja tanssin sekoitusta tässä genrejä yhdistävässä konsertissa! Musiikilliset äänimaisemat, äänet, melodiat ja harmoniat vaihtelevat elokuvamaisesta melankoliasta intohimoisiin rytmeihin, ja liike/tanssi toimii sekä musiikin kaikuina että motivaattoreina. 

Global Fest, 13.-15.12.2023

Global Fest 2023 on Sibelius-Akatemian Global Music aineryhmän opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja erikoisvieraiden kahdeksas vuosittainen festivaali.

Global Music aineryhmä kokoaa yhteen taiteilijoita maailman eri kolkista ja keskittyy kulttuurienväliseen vuoropuheluun ja yhteistyöhön, uuden taiteen yhteiseen luomiseen ja maailmankansalaisuuden tunteen edistämiseen. Luvassa on dynaamisia, innovatiivisia ja innostavia konsertteja ja pop up -tilaisuuksia, joissa esiintyjät kaikkialta maailmasta juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta. Mukana on esiintyjiä eri puolilta maailmaa.

Tutustu Global Festin ohjelmaan

Lisätietoja: Janne Ikäheimo, janne.ikaheimo@uniarts.fi

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut