Artur Uronen tutkii kandikonsertissaan online-yhteistyön mahdollisuuksia ja potentiaalia.

Esiintyjät

Artur Uronen: pedal steel -kitara, live-elektroniikka sekä ohjelmointi, kitara, Artiphon Instrument 1

Mitä seuraa, kun musiikillinen yhteistyö syntyy täysin ilman maantieteellisiä rajoitteita? Global Music -opiskelija sekä tuottaja Artur Uronen tutkii kandikonsertissaan nykyajan online-yhteistyön mahdollisuuksia ja potentiaalia.

Tule kokemaan glitterinsävyinen elämys täynnä tanssittavaa musiikkia, joka on syntynyt uudenlaisen yhteistyön avulla Yhdysvaltojen, Etelä-Korean, Japanin sekä Suomen välillä.

Global Fest, 13.-15.12.2023

Global Fest 2023 on Sibelius-Akatemian Global Music aineryhmän opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja erikoisvieraiden kahdeksas vuosittainen festivaali.

Global Music aineryhmä kokoaa yhteen taiteilijoita maailman eri kolkista ja keskittyy kulttuurienväliseen vuoropuheluun ja yhteistyöhön, uuden taiteen yhteiseen luomiseen ja maailmankansalaisuuden tunteen edistämiseen. Luvassa on dynaamisia, innovatiivisia ja innostavia konsertteja ja pop up -tilaisuuksia, joissa esiintyjät kaikkialta maailmasta juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta. Mukana on esiintyjiä eri puolilta maailmaa.

Tutustu Global Festin ohjelmaan

Lisätietoja: Minttu Hellstén, minttu.hellsten@uniarts.fi

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut