Elias Gould

Karismaattinen laulaja-lauluntekijä Elias Gould julkaisi odotetun “LP”-debyyttialbuminsa kesäkuussa 2019. Artisti itse kuvaili luomisprosessia seuraavasti:

”Lähdettiin alkuun tekemään levyä vähän sokeana tähtäimessä listaykköset, jonka aikana jopa unohti hetkeksi, että miksi tätä musaa ylipäätään tekee. Vaikeuksien ja itsetutkiskelun jälkeen olen löytänyt taas musiikinteon ilon ja ne perimmäiset syyt tehdä tätä kaikkea. Levyntekoprosessi on omalla tapaa avannut monia lukkoja ja tällä hetkellä koen suurta paloa kaikkea tätä kohtaan. Tuntuu, että olen antanut kaikkeni levylle, mutta samaan aikaan mun rinnassa kuplii ja olen innoissani luomassa taas uutta.”

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä ja debyyttisinglellään Huvilakatu vuonna 2015 ihastuttanut Elias Gould on sittemmin julkaissut useamman singlen, EP:n sekä tehnyt merkittävät featit mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri -kappaleella sekä Gasellien niinikään platinaa streamanneella Riks Raks Poks -hitillä.

Gould on ennen soolouraansa soittanut rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays –yhtyeissä sekä keikkaillut muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikkan kanssa.

*****

Pesso

33:n albumin diilin Sony Musicin kanssa solminut räppäri-tuottaja Pesso julkaisi huhtikuussa uuden singlen Mill10n (ft. Jeremie).

Pesso säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa musiikkiaan itse. Keväällä 2020 toisen albuminsa ‘Miks et sä oo niinku kaikki muut?’ julkaissut artisti on tehnyt aiemmin musiikkia myös muille artisteille ja ollut mukana tuottamassa esimerkiksi Pyhimyksen albumia. Viimeisimpänä Pessoa on kuultu Gasellien Zen-albumilla Ruuhka-kappaleella.

Alkaen 18 € 18 € /

Kahvi ja avec?

Helsingin Musiikkitalo Oy

Verkkosivut

Alkaen 18 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut