Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 17.5.–29.7. klo 17!

MOFITA Jamit: Mozambik, Suomi ja Tansania

Konsertti on osa Taideyliopiston EDUCase projektia, jossa opettajat ja opiskelijat Tansaniasta, Mozambikista ja Suomesta tutustuvat toisiinsa taiteen keinon. Risteyskohta, kulttuurien rajapinnat ja yhteydet kohtaavat tässä ainutlaatuisessa kansainvälisessä projektissa. EDUCase projektin puitteissa taideopiskelijat Tansaniasta ja Mozambikista saapuvat Suomeen kesäkuussa 2023 työskentelemään Taideyliopiston opiskelijoiden kanssa. Tässä konsertissa kuullaan yhteistyön helmiä!

MOFITA Jameissa kuullaan afrobeat-musiikkia, joka yhdistelee itäisen ja eteläisen Afrikan musiikkityylejä funk-, jazz- ja soulmaustein. Kokonaisuudessa yhdistyvät rytmit, perkussiot ja tanssi.

Esiintyjät:
Mahuaie Gerlado (Cheny), timbira (balaphone kind)
Teemu Mustonen, rummut
Asha Ndimbwa, laulu
Israel Mockray, laulu
Diane Hingi, laulu

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. Elias Gould, Pesso ja Ilta.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin Kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Huonon sään sattuessa kesäkonsertti siirtyy sisätiloihin Musiikkitalon ravintolaan.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Musiikkitalo

Verkkosivut

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut