Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Duo Le JarGon on kahden kunnianhimoisen ja temperamenttisen harmonikansoittajan Sini Strömin ja Sonja Vertaisen muodostama duo. Veli Kujalan opissa marinoituneet ja Sibelius-Akatemiasta valmistuneet sitkeät muusikot aloittivat yhteisen musisoinnin silkasta taiteen tekemisen ilosta ja palkeiden puhkumisen tuomasta yhteydestä, ja sillä polulla kaksikko on edelleen. Klassisen koulutuksen omaavat soittajat vievät kuulijan taidokkaasti Bachin polyfoniseen maailmaan, Piazzollan taipuisaan tangoon, sekä perinteiseen suomalaiseen harmonikkamusiikkiin á la Pihlajamaa. Notkeat sormet sekä puhkuvat palkeet takaavat tunnelmallisen kepeän hetken musiikkitalon terassilla. This is Bach meets Piazzolla & Pihlajamaa!

Esiintyjät:
Sini Ström, harmonikka
Sonja Vertainen, harmonikka

Ohjelma:
Lasse Pihlajamaa: Höyhen ilmassa, Helisevä puro
Merikanto/Pihlajamaa: Kesäillan valssi
Astor Piazzolla: Oblivion, S.V.P, Tanti anni prima
J.S. Bach: Osia teoksesta Partita no. 6 e-molli, osia teoksesta Partita no. 4 D-Duuri

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, torstaisin poppia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut