Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Helsinkiläistynyt amerikkalaisbasisti Nathan Francis julkaisi toisen sooloalbuminsa Diamondback 8. huhtikuuta! Francisin uudella levyllä mukana ovat kotimaiset jazzhuiput Aleksi Heinola, Riitta Paakki ja Manuel Dunkel. Diamondback julkaistaan ruotsalaisella Ajabu!-levymerkillä 8. huhtikuuta CD:nä ja digitaalisesti.

Diamondback on mm. Alder Egon ja Aleksi Heinola Quintetin riveistä tutun Nathan Francisin toinen pitkäsoitto yhtyeenjohtajana ja ensimmäinen levyjulkaisu, jolla kuullaan sävellyksiä hänen omasta kynästään. Näitä sekä muita kappaleita tulkitsemaan basisti on koonnut kombon suomalaisen jazzin kärkinimistä – kvartetissa Francisin rinnalla soittavat hänen pitkäaikainen yhteistyökumppaninsa rumpali Aleksi Heinola, pianisti Riitta Paakki sekä saksofonisti Manuel Dunkel.

Esiintyjät:
Nathan Francis , basso
Manuel Dunkel, saksofoni
Riitta Paakki, piano
Aleksi Heinola, rummut

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut