Pianisti Luka Okros ja sellisti Anastasia Kobekina esittävät venäläissäveltäjien hienoimpia teoksia pianolle ja sellolle.

Anastasia Kobekina & Luka Okros uusi päivämäärä on perjantai 22.10.2021. Ostetut liput(ed. 19.9.2020 / 22.1.2021) käyvät sellaisinaan uudelle päivälle.

Liput voi palauttaa 31.7.2021 saakka, ja palautuksia hoitaa Ticketmaster. Mikäli et pyydä palautusta lipunhinnasta tähän mennessä, lippurahat tilitetään konserttijärjestäjälle. Ohjeet lippujen palautukseen. Kaikille lipunostaneille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa oston yhteydessä, on lähetetty tiedote ohjeineen myös sähköpostitse.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa. Huomioithan, että useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittelyssä on yhä ajoittain ruuhkaa. Tästä johtuen uusien palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 30 päivää.

Kansainvälistä mainetta niittäneet pianisti Luka Okros ja sellisti Anastasia Kobekina yhdistävät voimansa ja esittävät venäläissäveltäjien hienoimpia pianolle ja sellolle sävellettyjä teoksia.

Musiikkitalossa jo pariin otteeseen vieraillut Okros saa seurakseen Kobekinan, joka mm. tuli kolmannelle sijalle kansainvälisessä Tšaikovski-kilpailussa. Yhdessä he esittävät upeat teokset Stravinskyltä, Prokofjeviltä ja Rahmaninovilta.

Ohjelma:
Igor Stravinsky: Suite italienne for Cello and Piano
Sergei Rahmaninov: Sonaatti g-mollissa sellolle ja pianolle Op. 19

Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 26 € 39 € / 26 €

Kahvi ja avec?

Alkaen 39 € / 26 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut