Sibelius-Akatemian kuoro esiintyy Kevin Foxin johtamana.

Vuosi 2020 merkitsi maailmalle uusia haasteita, jotka vaativat meitä kaikkia seisahtumaan hetkeksi ja katselemaan asioita uusin silmin. On aika pohtia omia arvoja ja ehkä arvioida uudelleen, mikä on oikeasti tärkeää. Vuoteen 2020 mahtui myös merkittävien ihmisten ja organisaatioiden vuosipäiviä. Näiden ihmisten ja organisaatioiden visio on antanut meille uuden näkökulman maailmaamme.

Nyt on vuosi 2021 ja on aika kääntää kelloa taaksepäin juhlistaaksemme näiden ”vuoden 2020 visionäärien” saavutuksia. Tässä ohjelmassa keskitytään luontoon ja suhteeseemme siihen. Ohjelma on saanut innoitusta kanadalaisten maisemataiteilijoiden The Group of Sevenin 100-vuotisjuhlasta ja maan päivän 50-vuotisjuhlasta. Ohjelman kaiken musiikin on säveltänyt ja improvisoinut kuoronjohtaja Kevin Fox sekä laulajat itse. Musiikki muodostuu kokonaan ihmisen äänestä vailla säestystä.

Sibelius-Akatemian kuoro
Kevin Fox, kuoronjohto

Lisätietoja: Susanna Brandt, susanna.brandt@uniarts.fi

Sibelius-Akatemian kuoro tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden osallistua monipuoliseen kuorotoimintaan. Kuoro esiintyy noin kolme kertaa vuodessa ja se tarjoilee musiikkia laajasti klassisesta tyylistä rytmimusiikkiin, a cappella -konserteista oopperaan. Sibelius-Akatemian kuoron toiminta on avointa kaikkien aineryhmien opiskelijoille.

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Alkaen 6,50 € 18 € / 6,50 €

Kahvi ja avec?

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Verkkosivut

Alkaen 18 € / 6,50 €

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut