fr.o.m. 6,5 € 11,5 € / 6,5 €

Kaffe eller avec?

Radion sinfoniaorkesteri

Webbsida

fr.o.m. 11,5 € / 6,5 €

Biljetter

Kaffe eller avec?

Beställ servering

Publikens, musikernas och personalens hälsa och trygghet är av största vikt för oss. Vi har satsat stort på specialarrangemang som gör konsertupplevelsen så trygg och bekymmerslös som möjligt trots coronaepidemin.

Du kan läsa mer om specialarrangemangen här

Skulle det smaka med ett glas mousserande, en varm dryck eller en munsbit under pausen? Om du förhandsbeställer sparar du tid och besvär så att du kan njuta i lugn och ro under pausen.

Under coronaepidemin har många konserter ingen paus. På så vis undviks onödig trafik i foajén och korridorerna. Du är dock hjärtligt välkommen att ta del av vårt utbud före konserten!

Beställ servering på förhand här

Vårt läge kunde inte vara mer centralt: nästan alla kollektiva färdmedel har sina rutter
precis vid oss. Vid alla ingångar finns cykelparkering året runt. Från den närmaste
Aimo Park Finlandia-parkeringshallen kommer du torrskodd direkt till vår entréhall med hiss.

Läs mer om hur du tar dig till Musikhuset

Garderoben

Under coronaepidemin är det tillåtet att ta ytterkläderna till salen. Stora väskor ska dock lämnas i garderoben. Under epidemin är garderoben undantagsvis gratis.

Om du försenar dig

Försenade släpps oftast in under följande applåder eller senast vid pausen.

Fotografering

Själva konserten får i regel inte fotograferas, men före konserten, under applåderna och efter konserten är fotografering tillåten. Konsertarrangören kan ha egna, noggrannare regler.

Klädsel

Vi har ingen klädkod, du är välkommen precis som du är. Undvik dock starka parfymer och andra kemikalier så att också astmatiker och andra överkänsliga kan njuta av konserten.

Musikhuset är helt tillgängligt: vi har inga trösklar. Våra skyltar och trappräcken är försedda med taktila markeringar, golven med ledstråk. Hörslingorna fungerar och ledarhundar är välkomna.

Läs mer om tillgänglighet här

Konsertsalen

Platsmarkeringen på biljetten visar rutten till din plats. Dörrnumret anger vilken dörr du ska välja, läktarna anges med bokstäver. Rullstolsplatserna finns på samma plan som ingångarna. Oroa dig inte om salen är obekant: vår personal hjälper dig till rätt läktare.

Camerata, Sonore och Black Box

Radnumret hjälper dig att hitta din numrerade plats. Rullstolsplatserna finns på samma plan som ingångarna. Oroa dig inte om salen är obekant: vår dörrpersonal hjälper dig till din plats.

Onumrerad läktare

Du kan fritt välja plats.