Starttaa syksy Musiikkitalossa!

Tilat syksyn yritystapahtumille varataan nyt! Vaikka kesä on vasta edessä, täyttyy Musiikkitalon varauskalenteri jo syksyn tapahtumista.


Gaalat ja suuret konferenssit saavat ansaitsemansa puitteet Musiikkitalon Konserttisalissa. 1693 paikkainen salimme on viinitarhamaisen muotonsa vuoksi tunnelmaltaan intiimi. Konserttisalin on suunnitellut akustikko Yasuhisa Toyota, jonka käsialaa ovat mm. Tokion, Los Angelesin ja Pariisin konserttisalit. Sali onkin maailmanluokkaa niin tunnelmaltaan, valaistukseltaan kuin akustiikaltaankin. Teemme Konserttisalista viikoittain TV-lähetyksiä, joten tapahtumasi striimaaminen tai lähettäminen onnistuvat taatusti tasokkaasti!

Striimit ja hybriditilaisuudet onnistuvat mitä mainioimmin Paavo-salistamme. Paavo-sali onkin yksi Suomen parhaimmista lähetysstudioista. Paavossa tehdyt striimi- ja hybriditilaisuudet erottuvat muista ammattimaisuudellaan ja näyttävyydellään. Sali muunneltavissa mitä moninaisimpiin tapahtumiin, Paavossa saat tilaisuudestasi juuri yrityksesi näköisen!

Kick-offeille, työpajoille, lehdistötilaisuuksille ja kokouksille
parhaimmat puitteet löytyvät taas Terassilämpiöstä ja muista lämpiöistämme. Lämpiöissä vieraat pääsevät nauttimaan kauniista panoraamanäköalasta Kansalaistorille. Voit tarjoilla lämpiöissämme vaikka juhlaillallisen tai maittavan aamiaisen. Lämpiömme ovat täydellä tekniikalla varustettuja.

Kirsikkana kakun päälle saat meiltä huippuluokan asiakaspalvelun. Asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS onkin b2b-tapahtumissamme Suomen kärkitasoa. Toivotammekin kaikki syksyn vieraat lämpimästi tervetulleiksi Musiikkitaloon, olemme täällä teitä varten!

Asiakkaanamme saat mm.

  • Tyylikkäät ja monipuoliset tilat tapahtumallesi
  • Huippuluokan striimaus- ja lähetyspalvelut
  • Maistuvat tarjoilut
  • Lämminhenkisen ja asiantuntevan palvelun
  • Keskeisen sijainnin Helsingin keskustassa

“Kun vastassa on hymyileviä ja nauravia työntekijöitä, pääsevät ideat virtaamaan.”

“Kaikki onnistui alusta alkaen hienosti. Tuli tunne, että meistä välitetään ja toiveitamme kuunnellaan. Tämä kaikki ja sujuva yhteistyö loi onnistuneelle tilaisuudelle hyvät puitteet. Tulemme varmasti uudelleen!”

“Kiitos, järjestelyt toimivat hienosti ja henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta, ruoka oli todella maukasta ja kaikilla hyvä mieli!”

“Kakki sujui alusta loppuun loistavasti. Asiantunteva ja joustava asiakaspalvelu teillä!”